Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

16 de set. 2012

A la fi de la quarta jornada de lliga, al Badalona i al Reus encara se'ls resisteixen la victòria. Als primers, el fet de no haver perdut no els condemna encara, però els reusencs ocupen plaça de descens.

At. Balears 2-0 Olot
Els Olotins, forts a casa, més dèbils a fora, on ja tenen sis punts. Visitaven al Balears, de moment líder amb 10 punts, que per problemes a l'Estadi Balear, juga al Municipal de Magaluf. On amb un gol de Thiago al quart d'hora de partit i un altre de Dalmedo sobre l'hora de partit, servien per a que els punts es quedessin a ses illes.

Prat 0-0 Llagostera
Els enfrontaments entre Prat i Llagostera, sempre acaben en empat, tant a lliga com a la Copa del Rei. El Prat era qui es volia avançar al marcador però la defensa llagostarenca tapava molt bé els forats. Qui més ha buscat el gol, ha sigut el Llagostera, però es topava amb Toni.

Espanyol B 2-0 Reus
Abans de començar l'encontre, els dos equips encarà no coneixien la victòria. El Reus va ser qui va portar el control del joc, però sense aportar perill a la porteria perica. Clerc, que es va marcar un partidas, faria el primer des de fora de l'àrea i dos minuts després li donava el segon a Raíllo. La segona part el Reus va intentar remuntar el partit, però a mida que passaven els  minuts, els reusencs ho veien més complicat.

Sant Andreu 1-0 Nàstic
Els seguidors andreuencs, no volen marxar de Can Dragó, on ho han guanyat completament tot. S'enfrontaven a un tot Nàstic, candidat a ser líder. Els dos equips ho han estat intentant per poder marcar, però no ha sigut fins al minut 77, on Melo aprofitava el refús de Tomeu i marcava l'únic gol del partit, que li han donat els 3 punts al Sant Andreu.

Hospitalet 1-1 Badalona
Després de tres jornades, el Badalona marcava un gol, això sí, ja son 4 empats consecutius. Els dos gols arribaven  a la represa, primer s'avançava l'Hospi amb un gol de Carreño, i poc després Gallego des de la frontal de l'àrea feia l'empat definitiu

Lleida 3-0 Llevant B
El Lleida va sortir ahir al Camp d'Esports a jugar d'una manera poc habitual en el conjunt blau: volent la pilota i jugant en curt. Els fruits els va recollir a la segona part, quan Mata va obrir la llauna després d'una gran jugada de Pere Milla. Osado feia el segon 25 minuts després, al 77, i el mateix Mata, sentenciava ja en temps de descompte el partit per un Lleida que ja és segona la classificació.

Altres partits
Huracán 4-0 Elche Ilicitano
Villarreal B 3-1 Constancia
Olímpic 2-0 Valencia Mestalla
Ontinyent 0-0 Alcoyano


Pròxima jornada
Alcoyano - Olímpic
Villarreal B - Huracán
Badalona - At. Balears
Constancia - València Mestalla
Llagostera - Espanyol B
Reus - Sant Andreu
Elche Ilicitano - Lleida Esportiu
Olot - Ontinyent
Llevant B - Prat
Nàstic - Hospitalet


FOTOGRAFIA: JAVIER SAN FELIPE

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada