Cama
Cama

Texto1

30 de set. 2012

Joan Lopez l Mals partits dels equips catalans de la Primera Divisio aquest cap de setmana, deixant males sensacions i a Messi lesionat. El Barça haurà de continuar guanyant per mantenir-se viu en la activa lluita per el lideratge contra el Atlético de Madrid, jugant contra el Valladolid el pròxim dissabte (22:00, C+Liga / Gol TV) amb la petita "ressaca" que rebrà després de jugar contra el Celtic de Glasgow el dimarts. El Espanyol haurà de guanyar al Elche el dissabte també, (16.00, C+Liga / Gol TV).

Almería 0-2 FC Barcelona
El Barça suma una altra victòria forçant així el dur duel contra el Atletico per mantenir-se a la primera posició de la taula, i sense Neymar. Mal començament dels del Tata, cada cop més vigilat per la afició blaugrana, amb un Almería que no es deixava dominar per el joc de possessió del conjunt culé. Messi va marcar un golàs al minut 21, cosa que va portar una part positiva i una negativa al partit. La positiva, és que després del gol els ànims del conjunt almeriense es van calmar, i el Barça va començar a tocar més la pilota. La negativa, és que Messi es va haver de marxar del terreny de joc per una lesió. Al minut 56, Adriano va tancar el marcador.

Espanyol 0-2 Getafe
El equip d'Aguirre va sofrir una dura derrota contra un no molt exagerat Getafe. Un partit una mica avorrit, amb no moltes ocasions per cap dels dos equips, i el partit es va començar a resoldre quan l'entrenador del Getafe, Luís García va donar la entrada del exmadridista Pablo Sarabia, que va assistir dos gols a Colunga en els últims 20 minuts de partit.