Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

9 de set. 2012

El Llagostera ha acabat avui amb la imbatibilitat del Lleida a la lliga i el Prat ha enfonsat el Reus en el descens. Una jornada molt interessant al grup tercer de la Segona B, ja que tots els duels amb participació catalana han estat entre dos equips d'aquí. Jornada de 'derbis'.

Llagostera 2-1 Lleida
Partit poc brillant el que es va veure al Municipal de Llagostera, en que el Llagostera ha aconseguit els tres punts en dues accions en temps de descompte. Es va avançar el Llagostera just abans del descans mitjançant un autogol de Mata després d'un còrner llançat per Pitu. Fins al minut 87, el Lleida empatava mitjançant Imaz, i tres minuts després Eloi Gila va tornar a posar per davant els llagosterencs amb un fort xut.

Olot 2-1 Hospitalet
Els olotins, on els dos partits que ha disputat a casa els ha guanyat, aquest cop contra l'Hospitalet, el vigent campió del grup, l'Olot ho anava intentant, però Akinsola, a fet el primer per l'Hospitalet, abans del descans, els garrotxins amb un home més, aconseguien empatar. A la mitja hora del segon temps, l'Olot feia el seu segon i definitiu gol.
 
Reus 1-2 Prat
El Reus sortia més endollat al partit, a la primera part no hi hagut gols,encarà que alguna ocasió per cada bàndol no ha faltat, a la represa, un golàs matiner de Fran Bea des de els 40 metres, ha sorprès a Angel Blasco. El Reus va seguir intentant, fins que Ricarte, es fes el gol en pròpia i així doncs fer l'empat, però a l'estratègia, entre Fran i Kante on aquest últim va fer un xut creuat i sorprendre a Angel de nou. 

Nàstic 1-0 Espanyol B
El Nàstic torna a guanyar per la mínima, aquest cop ho feia a casa, contra el filial perico. El gol del conjunt tarragoní, ha arribat a la primera part, després de tres ocasions seguides, Rocha, aprofitava per marcar. Les ocasions més clares les han tingut els locals.

Badalona 0-0 Sant Andreu
L'únic derbi català, perquè a la jornada 3, tots els catalans s'han enfrontat amb un altre conjunt català. Doncs el partit que jugava al centenari, és l'únic que no ha tingut cap gol. Ha sigut un empat just, però els dos equips han tingut les seves ocasions. El Badalona encara no ha marcat ni ha encaixat gols aquesta temporada, els tres partits disputats han acabat amb empat a 0.

La pròxima jornada catalana:
Balears - Olot
Hospitalet - Badalona
Sant Andreu - Nàstic
Espanyol B - Reus
Prat - Llagostera
Lleida - Llevant B

FOTOGRAFIA: Isaac Navarra (uellagostera.com) 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada