Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

16 de set. 2012

Girona, Sabadell i Barça B han sumat els tres punts en la cinquena jornada de la Liga Adelante en la que destaca el clàssic entre filials al Mini Estadi.

Barça B 2-0 R. Madrid Castilla
Partit marcat per l'esbroncada a l'exjugador local, Kiko Femenia, actualment al filial del Madrid, i perquè el Barça B, amb gols de Sandro i Dani Nieto de penal, va sumar deu punts, mantenint-se així en posicions de promoció d'ascens mentre va enfonsar l'etern rival a la última posició sense estrenar la casella dels punts aquesta temporada.

Sabadell 1-0 Eibar
Un gol de penal executat per Gato, va permetre sumar els tres punts a la Nova Creu Alta. Tot i les quatre baixes per gastroenteritis de l'Eibar d'última hora, l'equip d'Ipurua va plantar cara als arlequinats, però un gran Nauzet va permetre que els tres punts es quedessin a la Nova Creu Alta.

Lugo 1-2 Girona
L'únic desplaçament català d'aquesta jornada s'ha sellat amb una victòria per la mínima del Girona. L'equip de Ricardo Rodriguez, que comença a abonar-se a les remuntades, ha plantejat un partit seriós; demostrant que durant la vigent temporada, poden aconseguir grans objectius. Tot i que el segon gol gironí va arribar de penal i al minut 86', va fer justícia al que es va veure el camp amb un gran Girona.

FOTOGRAFIA: Xesús Ponte

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada