Cama
Cama

Texto1

23 de set. 2012

Albert Riera | Els tres equips catalans, han sofert tres derrotes en els seus respectius partits

Barça B 0-3 Recreativo
Amb un golàs de Jonathan Valle en que la defensa culé no va estar massa encertada, el Recreativo es va avançar en el marcador i Montoro amb una volea espectacular des de la frontal de l'àrea a la sortida d'un còrner, només deu minuts després, va aclarir el camí cap a la victòria dels locals. Al minut 78', Linares va sentenciar el matx. Amb aquest resultat, el Recreativo de Sergi Barjuan es col·loca líder de la Segona Divisió.

Numancia 3-1 Sabadell
El Numancia va marcar el primer gol quan només havien transcorregut 5 minuts de la primera meitat, però el Sabadell va aconseguir empatar amb un gol de Gato des dels onze metres. El partit va estar molt igualat durant el transcurs del mateix i el Sabadell, després del primer gol, va fer-se amb el control, però el Numancia va saber aguantar i va tornar a adelantar-se amb el 2-1. Amb un Sabadell volcat a l'atac buscant el gol de l'empat en els últims minuts, un contraatac de l'equip local en l'última jugada del partit, al minut 94', ha significat la sentència definitiva pel Sabadell que suma una altra derrota.

Girona 0-2 Les Palmes
El Girona podia igualar aquesta setmana el millor inici de temporada de l'equip (va perdre a la sisena jornada també amb el Les Palmes) però la derrota ha provocat que l'equip no hagi pogut superar el millor inici del club a Segona. L'equip de Ricardo Rodriguez, no ha disputat el millor partit de la temporada i això s'ha vist reflectit en el joc. Al Girona no li sortien bé les coses i l'equip visitant, amb dos gols en els últims minuts (81' i 90') de Máyor i Apoño, aquest últim de penal, han castigat a un Girona que no podrà acabar la jornada compartint liderat amb el Recreativo.

FOTOGRAFIA: MUNDODEPORTIVO.COM