Cama
Cama

Texto1

23 de set. 2012

Joan Tura | Finalitza una nova jornada al grup V de la Tercera Divisió. El Muntanyesa va deixar escapar els primers punts de la temporada al camp del Vilafranca amb un empat a 0. Dos dels nouvinguts van donar les grans sorpreses de la jornada. La primera es produïa a Sant Carles de la Ràpita, on els locals perdien per 0-4 amb el Santfeliuenc, i a la Vila de Gràcia, el Cerdanyola, amb un Velillas espectacular, guanyava a l'Europa a domicili per 1-3

Santboià 1-2 Figueres
Nova derrota del Santboià, que ja en porta cinc de consecutives davant d'un Figueres que acumula tres victòries en els últims quatres encontres. Es van avançar els empordanesos gràcies a un gol d'Ivan Cristino de penal just començar el segon temps. Ja a les acaballes, Teixi va posar el 0-2 al marcador del Joan Baptista Milà, però un minut després Raul Rodriguez retallava diferències i obria un fil d'esperança que es va acabar pagant.

Rapitenca 0-4 Santfeliuenc
Quart partit consecutiu de la Rapitenca sense aconseguir la victòria. Els locals, en aquest cas, van caure de forma contundent davant d'un Santfeliuenc sorprenent. Gran inici dels de Sant Feliu de Llobregat, posicionant-se en zona de play-off en aquest inici. El primer gol del partit va arribar ja al minut 5, gràcies a Julio. A la segona part, els visitants van acabar de tancar la victòria. Amb gols de Josele, Eric i Gordillo, el Santfeliuenc aconsegueix aquesta meritòria quarta posició.

Gavà 0-1 Pobla de Mafumet
Nova derrota del Gavà a la Bòbila, en aquest cas davant d'un Pobla de Mafumet pràctic. Un solitari gol d'Emanà al minut 30 de partit va donar els tres punts als tarragonins. El Gavà, equip de molta joventut, és força aprop de la zona de descens amb només sis punts. Un punt més només té el seu rival aquest anterior cap de setmana.

Castelldefels 1-2 Manlleu
El Castelldelels no va poder fer bó l'empat a Cerdanyola del Vallés davant del Manlleu. Els grocs estan a la zona de descens, sense conéixer encara la victòria en el que va de temporada. Els visitants es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Sergio Ginés al minut 20. Deu minuts més tard, un penal que va transformar Cano pel Castelldefels va provocar l'empat, però al minut 69, Erencia feia el segon gol pel Manlleu i s'emportava els tres punts cap a Osona.

Vilafranca 0-0 Muntanyesa
Empat sense gols al Municipal vilafranquí. El líder Muntanyesa no va disputar un molt bon encontre a Vilafranca i es va emportar un punt. Els locals ho van buscar durant tot el partit, sense encert en els metres finals. El Vilafranca és 14è amb 6 punts totals, i el Muntanyesa, com ja hem comentat abans, es líder en solitari amb un total de 16 punts.

Palamós 2-0 Gramenet
Victòria treballada del degà del Futbol Català davant del Gramenet que segueix com a cuer. El primer gol no va arribar fins ben entrada la segona meitat. Javi Revert va obrir la llauna al minut 66, després de minuts d'insistència del Palamós davant de la porteria visitant. No va ser fins al minut 89, quan Pugui va sentenciar el duel amb el segon gol. El Palamós està situat a la sisena posició amb 11 punts, després d'un inici notable.

Terrassa 2-1 Vilassar de Mar
Primera victòria com a local del Terrassa aquesta temporada, superant a un Vilassar que encara no coneix la victòria. Es van avançar els locals amb un gol de Isaac Maldonado al minut 54. Tres minuts més tard, Pedro Garcia va ampliar la ventatge per al Terrassa, que tenia el partit força encarrilat, però un gol d'Edu Camps a pocs minuts del final va inquietar els homes de Miki Carrillo, que finalment es van endur els tres punts.

Masnou 1-3 Rubí
Derrota del Masnou al seu Municipal davant d'un Rubí que ha començat la temporada com un tró, i està situat tercer a la zona de play-off. Dos gols gairebé consecutius de Ernest per als visitants molt aprop del descans, van decantar el duel. Ja a la segona part, Alabau, que debutava amb la samarreta del Masnou, va retallar diferències. Quan semblava que els locals volien tornar al partit, Roger ha fet el tercer gol i ha sentenciat el partit.

Cornellà 3-1 Ascó
En un dels partits de la jornada, el Cornellà va superar l'Ascó, que va encaixar la primera derrota de la temporada. Es van avançar els locals amb un gol de Juli al minut 8. Poc després, Virgili va empatar el duel. Al minut 68, Oscar Muñoz tornava a avançar el Cornellà, i pocs instants després, Matamala feia el tercer i assegurava els tres punts.

Europa 1-3 Cerdanyola
Primera derrota a casa de l'Europa davant d'un Cerdanyola que va tenir la seva font d'inspiració en Velillas. No va ser fins al minut 50 que es va obrir el marcador. Una jugada enrrabassada dins l'àrea va acabar amb el gol de Quim Solano. Dos genialitats de Velillas als minuts 88 i 89 (la segona digne de veure), van sentenciar el duel. Però encara quedava temps perquè Javi Lara transformés un penal per retallar la diferència, un gol estèril.