Cama
Cama

Texto1

16 de set. 2012

El Barça i l'Espanyol han complert amb dificultats en aquesta cuarta jornada de la Liga BBVA, jugant contra Sevilla i Granada respectivament. Els partits dels dos equips van tenir un cert punt d'emoció i protesta, ja que l'arbitratge va ser molt favorable als conjunts catalans.

FC Barcelona 3 - 2 Sevilla CF
El Barça va guanyar el passat dissabte "in extremis" contra un Sevilla ben plantejat defensivament i als quals l'àrbitre no els i va permetre emportar-se un punt en aquest important partit. El primer del Barça el feia Alves després d'un bon centre d'Adriano. La principal polèmica del partit va ser un gol anulat al conjunt andalús per una presumpta empenta inexistent de Cala, l'autor del gol. Ja al minut 75, Messi marcava el 2-0 i donava confiança als culés, que no els i serviria de gaire, ja que als 5 minuts Rakitic estrenava el marcador del Sevilla posant així una certa emoció al polèmic partit. Al minut 90, Coke posava el 2-2 al marcador, però un gol d'Alexis al descompte salvà la vida al conjunt barceloní.

Granada CF 0 - 1 RCD Espanyol
Com bé va dir Aguirre a la roda de premsa posterior al partit, el matx va ser un matx de 0-0. Poques arribades de part dels dos equips, però amb un destacat Manu Lanzarote que posava el ritme i l'explosivitat en moltes de les jugades del conjunt perico. La polèmica i el fet que va donar el partit a l'Espanyol va ser una cessió inexistent al porter del Granada, que l'àrbit va xiular extranyament. Lanza va ser el que va executar la falta amb un molt bon xut a la esquerra de Roberto, així posant el 0-1 definitiu al marcador.

FOTOGRAFIA: SEVILLA FC