Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

24 de set. 2012

Joan Lopez | Ja van dos jornades seguides amb victòria catalana a la primera divisió espanyola, i Barça i Espanyol van guanyant posicions cap a la part alta de la taula, ja que van 1r i 5é respectivament. Bons partits amb sorpreses, com el canvi radical de joc del Barça, o el encert golejador de Victor Sanchezeal, però el que està clar es que aquest any s'hauria d'esperar molt dels dos equips. Ara els esperen dos partits complicats però possibles, Barça-Reial Societat, (Dimarts 24, 20:00, C+1) i el Villarreal-Espanyol, (Dijous 27, 22:00, Cuatro).

Rayo Vallecano 0-4 FC Barcelona
Partit sorprenent del equip culé, ja que el joc empleat per el conjunt de Martino, no es va assemblar gaire al de era Guardiola. Amb pilotades amunt, i un joc poc ADN Barça, el Barça va complir marcant 4 gols contra un delicat Rayo. L'equip madrileny va disposar d'algunes bones oportunitats, però Victor Valdés, que està en una forma espectacular, ho va evitar. El porter de la Masia fins i tot va arribar a parar-li un penal que havia comés Adriano a Roberto Trashorras, que va estar 14 anys sense fallar-ni un. Una de les curiositats més importants del partit va ser que el Barça, al cap de molts partits, va perdre la posició de la pilota. Cal destacar el bon joc de la línia de 3 que va ficar el Barça, amb Neymar, Messi, i Pedro, aquest últim marcant 3 gols gràcies a bones jugades dels dos restants. L'últim el va fer Cesc Fábregas.

RCD Espanyol 3-2 Athletic Club de Bilbao
Partit molt entretingut el que es va viure el dilluns a Cornellà, bona victòria per als "pericos", que fins i tot potser van patir una mica en el tram final de partit. Partit molt obert, amb ocasions a les dos porteries, on van destacar Sergio García, donant joc i vida com sempre, i Víctor Sanchez, que es va lluir, ja que va marcar dos gols. El primer, preciós, podria optar a un dels millor gols del l'any, i el segon, també bonic després de una combinació Pizzi, Sergio García, i finalment, Victor Sanchez. El últim gol el va marcar Sergio García després de uns quants rebuitgs. Els lleons vascos no van poder reaccionar, ja que el seu segon gol el van marcar al minut 92, i no van poder crear el perill final per emportar-se un punt.

FOTOGRAFÍA: MARCA.COM

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada