Cama

Texto1

23 de set. 2012

Llagostera 3-2 Espanyol B

El Llagostera segueix amb la seva mitjana anglesa, guanyar a casa i puntuar fora, i això fa que ara estigui en llocs de privilegi. El partit contra l'Espanyol B, sobretot quan ha tingut que remuntar el 0-1 i el 1-2, que ha arribat d'un penal que a refusat Moragón, però Canario aprofitava per tornar a marcar l'avantatge al conjunt perico, sobretot la segona part dels gironins per emmarcar, on Nuha que debutava, feia el seu primer gol i Pitu va fer el que seria el 3-2 final.

Badalona 0-1 At. Balears

Encarà no coneixen la victòria el betulians, que van caure contra l'actual líder, que ha té un pressupost baix i la majoria dels jugadors de ses illes. Tot i que van poder aguantar fins gairebé al final, Capo aprofitava per marcar i donar-li els tres punts al conjunt balear.

Elx Ilicitano 2-1 Lleida

El Lleida va tornar a perdre un partit en temps de descompte dues setmanes després de la derrota a Llagostera. El seu botxí, l'Elche Ilicitano, va posar les coses difícils als de Seligrat, que no van saber aguantar l'empat bolcant-se a l'atac en els últims minuts i descuidant la defensa. Imaz, l'autor del gol blau.

Nàstic 2-1 Hospitalet

Millor no podia començar el partit per l'Hospitalet, on el Nàstic ha fallat un penal, abans del primer quart d'hora de partit. I sobre la mitja hora, els riberencs es posaven per davant del marcador. Però la segona part, Marcos, que havia fallat el penal, empatava el partit i a l'última jugada Verdu, feia que els tres punts es quedessin a Tarragona

Reus  1-0 Sant Andreu

Partit molt ensopit els que es vivia a Reus, amb una primera part, amb poc joc i ocasions contades, però no seria fins al descompte, l'àrbitre a senyalava penal pel Reus, que l'aprofitava Agudo per marcar, a la represa el Sant Andreu, jugava amb més cor que cap, però no serià fins al final on han tingut varies ocasions per marcar.

Olot 3-1 Ontinyent

L'Olot segueix sent fort a casa, on de moment no deixa escapar cap punt, està fent del seu Municipal un fortí, que als rivals els hi portarà problemes. Primer marcava Carlitos, per Trujillo, en pocs minuts després feia l'empat. A la segona part els olotins es van esperar fins gairebé al descompte per poder respirar amb el 3-1 definitiu, on Coromines feia el seu doblet.