Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

30 de set. 2012

Europa
Finalitza una nova jornada al grup V de la Tercera Divisió. El Muntanyesa va superar de manera àmplia al Cerdanyola a Nou Barris i continua líder després de set jornades. Confirma bones sensacions també el Rubí, que supera a un dels grans candidats al títol, el Cornellà. A la part baixa, Castelldefels, Gramenet i Santboià continuen sense conèixer la victòria en aquesta arrencada. Aquest últim ha confirmat avui l'arribada de Manga, provinent de l'Hospitalet i de Miki Massana, que havia jugat anteriorment al Lleida. Repassem el que ha donat de si la jornada:

Santfeliuenc 1-3 Terrassa


Important victòria del Terrassa a les Grasses. Els visitants, gràcies als tres punts, aconsegueixen entrar a la zona de pla-off després de un any i mig sense fer-ho. Tot i que el partit va començar bé amb un gol de Dani al minut 20. Abans del descans, Pedro Garcia va empatar per al Terrassa. No va ser fins als instants finals del partit quan dos gols de Hector i Batanero van portar els tres punts cap al Vallés Occidental.

Gramenet 1-1 Rapitenca

Repartiment de punts al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet. Es van avançar els visitants amb un gol d'Ivan al minut 15, però vint minuts després, el Gramenet va aconseguir l'empat gràcies a Edu Soler. Durant la segona part, els dos conjunts van buscar decantar la balança a favor dels seus interessos, sense sort. Els locals continuen sense conéixer la victòria, en canvi, els visitants sumen 8 punts.

Vilassar de Mar 3-0 Masnou

Primera victòria de la temporada per al conjunt de Toni Fuentes davant d'un Masnou en mala dinàmica, sumant quatres derrotes consecutives. Es van avançar molt ràpid els locals, amb un gol de Fran Fuentes des de el punt de penal. No va ser fins el segon temps que Joan Vives va fer el segon pel Vilassar, i deu minuts després, Vicente va fer el tercer del partit i va sentenciar el partit.

Rubí 3-1 Cornellà

Segona victòria consecutiva d'un Rubí que continua una setmana més a la zona de play-off. El partit va començar malament pels locals, ja que Óscar Muñoz va avançar els visitants al minut 3 de partit. Al minut 20, acció que va marcar el partit, l'expulsió de José Bermúdez, porter del Cornellà, provocant un penal que va transformar Ernest. Ja a la segona part, el Rubí va marcar els dos gols que li van donar la victòria, gràcies a Zambudio i Ferran Vila. Tot i la derrota, el Cornellà continua a la zona d'ascens.

Ascó 2-0 Santboià

Nova victòria com a local de l'Ascó davant d'un Santboià cuer, que continua sense sumar la primera victòria de la temporada. Dos gols amb tres minuts dels locals van sentenciar el partit a la mitja hora de joc. Els gols van ser obra de Ermengol i Pijuan. Amb aquesta victòria, l'Ascó continua amb la seva bona arrencada després de l'ascens l'any passat i està situat a la cinquena plaça amb 14 punts.

Pobla de Mafumet 0-0 Castelldefels

Empat sense gols a La Pobla. El partit va començar molt elèctric, però va anar baixant de ritme mentre anaven passant els minuts. A la segona part, el Pobla de Mafument va portar les ocasions, però es va estavallar una vegada i una altre contra la defensa del Castelldefels. Pels grocs, podem destcar el debut de l'últim fitxatge, Ruben Epitié, ex-jugador de l'Europa.

Muntanyesa 3-0 Cerdanyola

Nova victòria del Muntanyesa a "La Bombonera de Nou Barris" davant d'un Cerdanyola superat. Roland Garrós va inaugurar el marcador al minut 53 aprofitant una errada de Coca. De nou Roland va fer el segon gràcies a un servei de cantonada deu minuts més tard. I ja per sentenciar, Dani Sanchez va fer el tercer gol pel Muntanyesa cinc minuts després i deixava sentenciat el duel i deixava la "Monta" una setmana més líder de la Tercera Divisió.

Vilafranca 4-3 Palamós

Partit molt entretingut el que es va poder gaudir al Municipal de Vilafranca del Penedés. Es van avançar els visitants amb un gol d'Arimany, però just després Santi Triguero feia l'empat. Així s'arriba al descans. De nou, Sergi Arimany tornava a avançar al Palamós, però una altre vegada Triguero feia l'empat pel Vilafranca. El mateix davanter centre faria el tercer gol pels locals i el tercer en el seu compte particular. Poc després, Antolínez posava gairebé la sentencia amb el quart, però un gol de Pugui al 90' posava nervis. Finalment, victòria pel Vilafranca, la segona de la temporada.

Figueres 3-3 Gavà

Partit boig i amb gols ahir a l'Estadi de Vilatenim. Inici increïble amb tres gols en cinc minuts de partit. Es va avançar el Gavà amb un gol de Sergio López. Un minut després, Bonaventura replicava, però passava un altre minut i Unzue feia el segon pels visitants. Ja a les acaballes de la primera part, Marc Bonaventura feia l'empat de nou per la Unió. Al minut 88, Borja Gama feia el tercer i desfermava l'euforia a Figueres, però poc després, Alberto tornava l'empat i produïa el repartiment de punts.

Manlleu 1-0 Europa

Primera victòria del Manlleu en el seu Municipal aquesta temporada davant d'un Europa que encadena tres derrotes de manera consecutiva.  En un partit força entretingut, el gol no va arribar fins les acaballes. Al minut 77, Ramón Masó feia l'únic gol del partit per als locals i deixava els tres punts a la comarca d'Osona. El Manlleu és a mitja taula amb 10 punts, en canvi, l'Europa és seté amb dos punts més.


FOTO: CEEUROPA.CAT

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada