Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

9 de set. 2012

Finalitza una jornada atractiva al Grup Català de Tercera Divisió, que ens deixa, entre d'altres, la golejada de la Muntanyesa que situa líders els barcelonins, juntament amb l'Europa, que tampoc va fallar.

Santfeliuenc 2-1 Gramenet
El Santfeliuenc va aconseguir la seva primera victòria al seu Municipal davant la Gramenet. Al minut 8, els visitants es van avançar amb gol de Pedro Bilbao, però ràpidament els locals van empatar el marcador amb gol de Joserra (min.20). Ja a la segona part, Josele va avançar al Santfeliuenc amb el segon gol, que va ser definitiu.

Vilassar de Mar 0-0 Vilafranca
Empat al Xevi Ramon entre dos equips que encara no han aconseguit la victòria aquesta temporada. Partit força avorrit en el que els dos equips van tenir poques oportunitats per avançar-se en el marcador. A la segona part el Vilafranca va ser millor en línies generals, però al final el Vilassar de Mar va tenir alguna oportunitat per guanyar.

Ascó 1-0 Rapitenca
Victòria important dels locals davant de la Rapitenca en un partit molt intens. Després d'una primera part força igualada, al minut 77 es va adelantar l'Ascó amb gol de Roca que va ser definitiu. Els visitants es van quedar amb 9 durant aquest segon temps. L'àrbitre va ensenyar dos vermelles a l'Ascó i tres als de Sant Carles de la Ràpita.

Pobla de Mafumet 0-1 Masnou
Victòria per la mínima del Masnou al camp de la Pobla de Mafumet. Un penal transformat per Pere Olivé al minut 64 va decantar la balança. Durant el partit, domini altern dels dos equips que van desaprofitar les ocasions. Després del gol, els locals van buscar el gol de l'empat en alguna ocasió, pero el Masnou es va saber defensar bé i va conservar el gol.

Figueres 1-0 Terrassa
Un gol de falta a l'últim instant de Guillem Cornellà al final del partit ha donat la primera victòria al nou Figueres de Xavi Punsí davant del Terrassa. En un duel de molt intensitat, els locals han sigut superiors i van xutar dos cops al pal durant l'encontre. Els visitants van donar la pilota al Figueres, i, aquests finalment, han aconseguit el premi de la victòria.

Manlleu 0-1 Cornellà
Victòria in-extremis del Cornellà a Manlleu en el retorn de Baruc Nsue a Osona. Els visitants van dominar l'encontre i van posar-hi les ocasions, però fins al final del partit no es va resoldre. Óscar Muñoz va decantar la balança a favor del Cornellà al minut 90. El Manlleu encara no ha aconseguit la victòria aquesta temporada.

Cerdanyola 1-0 Santboià
Primera victòria en tota la història del Cerdanyola a Tercera Divisió superant al Santboià per la mínima. Cerdanyola i Santboià han disputat un encontre molt entretingut i amb ocasions a les dues bandes. Un gol de Francis al temps d'afegit ha donat la victòria als locals, que sumen 4 punts. El Santboià, d'altre banda, només té 1 punt.

Muntanyesa 5-1 Castelldefels
Golejada de el Muntanyesa dedicada a Emilio Llamas, president de l'entitat, per la pèrdua de la seva dona. Amb gols de Nils, Roland, Toni Pérez i dos d'Alberto han sentenciat el duel. El gol del Castelldefels l'ha fet Jonathan Fernandez. El Muntanyesa és el líder de la Tercera Divisió amb un ple de victòries. Podrà mantenir-se a la part alta?

Rubí 3-1 Palamós
Després de 925 minuts d'imbatibilitat, el Rubí va encaixar un gol en la victòria davant del Palamós. Al minut 20, Ferran Vila va avançar els locals amb un gol de cap, però cinc minuts després Chicho va empatar l'encontre. Un gol de Kiki abans del descans donava l'avantatge a la mitja part. Al minut 75, Ernest va sentenciar el duel amb un altre gol que va donar la segona victòria a casa del Rubí.

Europa 3-1 Gavà
Nova victòria dels del Nou Sardenya davant del Gavà. Javi Sanchez ha avançat els locals al minut 4. En un duel sense clar dominador després del gol, els visitants van aconseguir l'empat gràcies a Uri (min.37). A la segona part, l'Europa va tornar a apretar i va aconseguir el seu segon gol gràcies a Cano, i al minut 87, Javi Sanchez va marcar el tercer i va sentenciar.

FOTOGRAFIA: CEEUROPA.CAT