Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

16 de set. 2012

Primer Equip
Finalitza una nova jornada al grup Català de la Tercera Divisó. La Muntanyesa va aconseguir el ple al 15 superant també el seu rival igualment imbatut, l'Europa, en el gran derbi barceloní. També cal fer menció a la impressionant feina que va fer BTV Esport donant el partit en directe a la seva pàgina web. Això és Futbol Català.

Santfeliuenc 1-1 Palamós
Empat en el partit del dissabte a les Grasses. Es va avançar molt d'hora el Santfeliuenc gràcies a un gol de Pere al minut 4. Però en poc més de deu minuts, el Palamós va empatar gràcies a Chicho. Durant tota la segona part els dos conjunts van buscar el gol que desequilibrés la balança, i sense sort als metres finals, el partit va finalitzar en empat.

Gramenet 1-3 Vilafranca
Primera victòria del conjunt de Delfí Ferreres al Municipal de Can Peixauet. En els vint primers minuts, l'encontre ja es va posar ben de cara pel Vilafranca gràcies als gols de Boira i Santi Triguero. Ja a la segona part, Triguero va fer el tercer i va deixar sentenciat el duel faltant encara més de mitja segona part. Al minut 80, Javi va fer el gol de la Gramenet, que és el cuer de la Tercera Divisió.

Vilassar de Mar 2-2 Rapitenca
Taules al Xevi Ramon. Joan Vives va avançar el Vilassar al minut 38. A la segona part, Vicente semblava decantar definitivament la balança a favor dels locals, però dos gols de la Rapitenca en els últims deu minuts van fer que els visitants s'emportèssin un punt del Maresme. El Vilassar, després de cinc jornades, continua sense conéixer la victòria.

Ascó 1-0 Masnou
Victòria per la mínima de l'Ascó de Miguel Rubio que continua sense conèixer la derrota aquesta temporada. L'última víctima va ser el Masnou. Un gol de Genis Soldevila al minut 15 va decidir l'enfrontament. El Masnou ho va provar durant el segon temps, sense sort. Els visitants fins i tot van errar un llençament de penal.

Pobla de Mafumet 2-0 Santboià
Victòria cómode de la Pobla de Mafumet davant d'un Santboià que encara no ha guanyat aquesta temporada. Els locals s'han avançat al minut 36 amb un gol de Dani Iglesias en pròpia porteria. Ja al segon temps, la Pobla ha fet el segon gol gràcies a Juan Benítez. Es la primera victòria en cinc partits dels de Manu Cazorla.

Muntanyesa 1-0 Europa
En el gran partit de la jornada, la Muntanyesa s'ha emportat els tres punts en el derbi barceloní davant l'Europa. Un gol molt matiner de Nils (que ha aconseguit marcar en les cinc jornades disputades) ha decantat la balança a favor dels de Nou Barris. El Muntanyesa ha fet el ple al 15, en canvi, l'Europa encaixa la primera derrota de la temporada.

Figueres 1-3 Cornellà
Nova derrota del Figueres a l'Estadi de Vilatenim davant d'un gran Cornellà. S'han avançat molt d'hora els visitants gràcies a un gol de Joel. Al minut 33, Adrià Serra ha empatat l'encontre, però ràpidament Baruc ha tornat a avançar el Cornellà. Així s'ha arribat al descans. No ha sigut fins el final del partit, quan aquest ja estava trencat,  que Matamala ha sentenciat el partit amb el tercer gol.

Manlleu 0-1 Gavà
Un solitari gol d'Adrià Grau a les acaballes del partit ha portat els tres punts cap a Gavà. En un duel força disputat, Manlleu i Gavà no han aconseguit generar moltes ocasions de gol per decantar la balança, fins al minut 87 que els visitants han aconseguit el gol de la victòria.

Rubí 1-2 Terrassa
Victòria discutida del Terrassa a Can Rosés amb tres penals a favor dels quals en ficaria dos. Els locals també han tingut un penal a favor que ha anotat Ernest per fer el primer gol del partit. A la segona part, els dos penals anotats pel Terrassa han dictat sentència i han acabat amb el Rubí.

Cerdanyola 1-1 Castelldefels
Empat a un a la Bòbila de Cerdanyola del Vallés. S'han avançat els locals gràcies a un gol de Cuadras des de el punt de penal. Durant la segona meitat, el Cerdanyola ha buscat la sentència, però en el minut 86, Cano per al Castelldefels, ha aconseguit la igualada al marcador. L'equip groc encara no coneix la victòria aquesta temporada.

FOTOGRAFIA: CEEUROPA.CAT

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada