Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

21 d’oct. 2012

JOAN TURA | Acaba una nova jornada al grup V de la Tercera Divisió. Muntayesa, Rubi, Ascó i Cornellà van caure aquest mateix cap de setmana. Els tres primers a domicili, i els de Jordi Roger a casa. El seu rival, el Gramenet, en contra, va sumar la primera victòria de la temporada. També va guanyar per primer cop el Castelldels, que va superar a ja l'esmentat Rubi. Per tant, jornada increïble la que hem viscut, perquè també el Santboià, un dels equips que va començar malament, torna a guanyar, aquest cas al Santfeliuenc. Repassem el que ha donat de si la jornada

Rapitenca 2-0 Muntanyesa

Victòria important dels d'Antoni Teixidó davant d'un Muntanyesa que encadena tres partits sense conéixer la victòria. A la mitja hora de joc, Miguel Reverte va avançar els de Sant Carles de Ràpita. Manolo González va introduir dos canvis a la represa, que no van permetre empatar el partit. Al minut 86, Pino va fer el segon per la Rapitenca i va sentenciar el duel a favors del locals que no guanyaven des de la segona jornada.

Masnou 2-1 Vilafranca

Nova victòria del Masnou al seu Municipal davant d'un Vilafranca que va acabar desquiciat. Tot i que els de Delfi Ferreres es van avançar al marcador amb un gol de Vargas al minut 30, els de Miguel López van saber reaccionar al segon gràcies a dos gols dianes d'Èric Blasco als minuts 71 i 80. El Vilafranca va acabar amb nous jugadors, després de les expulsions de Vargas i de Bacaicoa, aquest per vermella directa.

Santboià 1-0 Santfeliuenc

Segona victòria de la temporada del conjunt d'Alberto Fernández. Els locals van fer l'únic gol del partit ben aviat, ja que Eloi Fontanella, al minut 8, va fer el gol del Santboià. A partir d'aquí, partit molt obert per les dues bandes, però aquest gol inicial va sentenciar el duel. El Santboià, després d'aquests tres punts, surt de la zona de descens. El Santfeliuenc continua a la zona mitja de la taula.

Castelldefels 2-0 Rubí

Per fi ha arribat la primera del Castelldefels. Han hagut de passar nou jornades perquè a la desena els de Dani Fernández guanyéssin. El seu botxí, el líder Rubí. Ben  d'hora es va avançar els de Els Canyars, amb un gol de Aitor Lario al minut 6 de partit. Ja a l'inici del segon temps, Pol Roigé feia el segon pels locals i deixava els tres punts de manera definitiva a Castelldefels.

Europa 2-1 Ascó

En un dels partits de la jornada a la Tercera Divisió, l'Europa de Pedro Dólera va aconseguir una treballada victòria al Nou Sardenya davant de l'Ascó i comença a escalar posicions després d'un inici irregular. Al minut 28, el killer Javi Sánchez va obrir la llauna amb un gol en jugada individual. Deu minut més tard, Cano de cap a la sortida d'un córner, feia el segon pels locals. Podia retallar distàncies Sergi Moreno amb un gol estèril al minut 79.

Cerdanyola 0-0 Figueres

Continua sumant el Cerdanyola del Vallés en l'any del seu debut a la Tercera, en aquest cas, davant d'un Figueres mermat per les baixes. En un partit força travat, els locals van intentar posar el joc i les poques ocasion que hi van haver per avançar-se en el marcador. A la repressa, partit amb la mateixa tònica, però amb més perill per part figuerenca. Finalment, repartiment de punts just.

Terrassa 2-1 Palamós

Victòria treballada del Terrassa al seu estadi davant del Palamós. Subi va avançar el degà al Vallés Occidental amb un gol al minut 10. Vint minuts més tard, Jaime Fuentes amb un golàs des de fora l'àrea, replicava pels locals. Al segon temps, els egarencs van agafar el control total del partit, i Gallar, al minut 56, feia el segon que deixava els tres punts a Terrassa.

Gavà 2-0 Vilassar de Mar

Bona victòria del Gavà contra un Vilassar que entra a la zona de descens després d'aquesta derrota. Molt de cara se l'hi van posar les coses als locals, ja que al primer minut,  Adrià Grau ja feia el primer gol del partit. No va ser fins a la segona part quan David Jiménez, de penal, feia el segon i sentenciava el partit a La Bòbila.

Manlleu 0-1 Pobla de Mafumet

Novament, el Manlleu torna a pagar car el seu desencert de cara a la porteria contrària i tornar a perdre al seu Municipal, en aquest cas, davant la Pobla de Mafumet. L'única diana de l'encontre no va arribar fins al minut 73 de partit, quan Victor Bertomeu superava Dani Barragan i anotava el seu tercer gol aquesta temporada.

Cornellà 1-3 Gramenet

Forta ensopegada del Cornellà a casa davant d'una Gramenet que suma la seva primera victòria de la temporada. Dos gols en deu minuts de Carlos Henarejos, el primer de penal, va posar molt de cara el partit pels de Toni Diaz. Va retallar diferències Juli amb un gol al minut 31 de partit, que donava esperances als de Jordi Roger, però abans del descans, Pedro Bilbao sentenciava. Al segon temps, intents sense sort del Cornellà que veia com se l'hi allunyava una bona ocasió per retallar punts amb els dos capdavanters.

FOTO: CFC.CAT

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada