Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

15 d’oct. 2012

GALERIA D'IMATGES FC ASCÓ - UE CASTELLDEFELS. ÁLEX GALLARDO
JOAN TURA | Acaba una nova jornada al grup V de la Tercera Divisió. El Rubí de Marti Cifuentes s'ha col·locat com a líder després de vénçer al Gavà i aprofitar l'empat del Muntanyesa a Nou Barris. Tanquen les places de play-off d'ascens l'Ascó i el Cornellà, tot i que el segon va perdre amb el Santfeliuenc. A la zona baixa, primera victòria del Santboià. Va superar el Vilassar de Mar al Xevi Ramon. D'altre banda, el Castelldefels i el Gramenet segueixen, una setmana més, sense conéixer la victòria. Repassem el que ha donat de si la jornada 9:

Santfeliuenc 2-1 Cornellà

Nova victòria del Santfeliuenc a Les Grasses davant d'un Cornellà que, tot i la derrota, segueix quart a la taula. Jonatan va obrir el marcador pels locals amb un gol al minut 21 de partit, i un quart d'hora més tard, Maldonado feia el segon del Santfeliuenc i obria el camí de la victòria pels d'Andres Gonzalez. El Cornellà va poder retallar diferències al minut 89 gràcies a un gol obra de Dani Marti. El Santfeliuenc, amb aquests tres punts, es torna a enganxar a la part alta.

Gramenet 2-2 Masnou

Repartiment de punts a Can Peixauet que no serveix al Gramenet que continua sense guanyar després de nou partits. Es van avançar els del Maresme amb un gol d'Eric Blasco al minut 20. La reacció dels de Toni Diaz no arribaria fins al segon temps quan Juamni només començar empatava el partit. Kike Amador, deu minuts més tard, avançava els locals, però Fran Ochoa, nova incorporació dels de Miguel Lopez, feia de nou l'empat a deu minuts del final.

Vilassar de Mar 1-3 Santboià

Primera victòria de la temporada del Santboià d'Alberto Fernandez. Alex Fernandez va obrir la llauna pels visitants amb un gol al minut 20 de partit. Ja al segon temps, Fran Fuentes, gràcies a un penal, empatava l'encontre. Però deu minuts més tard, Eloi Fontanella tornava a posar per davant els de Alberto Fernandez, i Alberto Manga, a un minut del final, feia la sentència i portava els tres punts cap a Sant Boi del Llobregat.

Rubí 1-0 Gavà

Nova victòria a Can Rosés del Rubi, que es situa líder amb un punt d'avantatge respecte a el Muntanyesa. Un gol d'Ernest Forgas, l'home de moda de la Tercera Divisió, juntament amb Nils, va fer l'únic gol del partit després de transformar un penal al minut 37 de partit. Amb aquesta derrota, el conjunt d'Albert Poch continua a la zona baixa i fa quatre partits que no guanya.

Ascó 1-0 Castelldels

Victòria per la mínima de l'Ascó de Miguel Rubio superant a un Castelldels que després de nou partits encarar no coneix la victòria, a més a més, ara inmers en seriosos problemes econòmics. Tornant al partit, l'únic gol de l'encontre va arribar a les acaballes de la primera partit, quan Roger Canadell va superar Pociello i va deixar els tres punts a les Terres de l'Ebre.

Muntanyesa 1-1 Manlleu

"Ensopegada" dels de Nou Barris a casa davant d'un Manlleu que suma el seu segon empat consecutiu, al igual que el Muntanyesa. El primer gol va arribar a la mitja hora, quan Joshua, en pròpia porteria, va avançar el Manlleu. Semblava que els tres punts marxarien cap a Osona, però Sascha va empatar el partit per als locals i va provocar el repartiment de punts.

Vilafranca 2-0 Terrassa

Bona victòria del conjunt de Delfi Ferreres davant d'un Terrassa que perd després de quatre victòries seguides. Oriol Molins va avançar el Vilafranca amb un gol al minut 20. Al segon temps, l'incombustible Santi Triguero va fer el segon pels locals i va sentenciar el partit. Amb aquesta victòria, els del Penedés sumen per cinquè partit consecutiu. 

Figueres 0-0 Europa

Empat sense gols a Vilatenim en un partit marcat per les nombroses baixes amb les que comptava l'equip local. En un partit força igualat, el conjunt de Xavi Punsi va ser aguantar les embestides de l'Europa durant tot el partit i va poder aconseguir treure un punt en un partit força complicat. El dos equips continuen a la zona mitja-alta de la classificació.

Palamós 2-1 Rapitenca

Victòria important del Palamós al seu Municipal on s'està fent fort en aquest inici de temporada. Ritxi Mercader, al minut 6, ja avançar l'equip de Jordi Guerrero, que va veure com al minut 31 David Malo feia un gol en pròpia porteria que donava l'empat a el Rapitenca. No va ser fins al minut 66, quan Javi Revert fa el segon pels locals després de transformar un penal. El conjunt de Antoni Teixidó porta set partits seguits sense conéixer la vicòria.

Pobla de Mafumet 2-1 Cerdanyola

Segona victòria a casa del Pobla de Mafumet superant al Cerdanyola. Es van avançar ràpid els locals gràcies a un gol de Victor Bertomeu al minut 10. A la segona meitat, de nou Victor anotava per als d'Ivan Moreno. Els visitants van poder retallar diferències amb un gol estèril de Cuadras des de el punt de penal a les acaballes del partit. D'altre banda, el conjunt de Toni Carrillo ha tancat l'incorporació de Puchi, provinent del Vilafranca, que ja va fer part de la pretemporada amb els vallesans.

FOTO: UECASTELLDEFELS.ES

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada