Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

30 d’oct. 2012

DSC_0596Acaba una nova jornada al grup V de la Tercera Divisió. Aprofitant l'ensopegada del Rubí a Can Rosés, el Muntanyesa de Manolo González torna a posar-se líder d'aquesta categoria apassionant gràcies a la victòria a Nou Barris davant de la Pobla de Mafumet. L'Europa tornava a entrar al play-off guanyant a Can Rosés. A la part baixa, contundent derrota de la Gramenet a casa davant d'un Santboià a l'alça, i nova derrota en un duel directe del Vilassar de Mar que va caure a casa davant del Castelldefels, que s'acosta a la salvació. Repassem el que ha donat de si la jornada:

Gramenet 0-4 Santboià

Festival golejador del Santboià a Can Peixauet. Els d'Alberto Fernández encadenen la tercera victòria seguida. Just abans del descans, Dani Iglesias avançava el Santboià en el marcador. Al minut 55, Alberto Manga feia el segon i deu minuts més tard Eloi Fontanella anotava el tercer gol. A un quart d'hora del final, el "cueta" Jordi Martinez feia el quart pels visitants i portava els tres punts cap a Sant Boi del Llobregat.

Rapitenca 0-0 Terrassa

Repartiment de punts a La Devesa en un duel força igualat. Els locals van estar buscant el gol que els hi permetés endur-se els tres punts, però el Terrassa de Miki Carrillo va estar ben plantat al terreny de joc durant tot l'encontre i es va endur un bon de Sant Carles de la Ràpita que el manté en posicions de play-off. La Rapitenca, en canvi, continua a la zona mitja-baixa de la taula, amb 13 punts.

Santfeliuenc 1-0 Gavà

Nova victòria del Santfeliuenc a Les Grasses, superant per la mínima al Gavà. L'únic gol del partit va arribar al minut 65 de partit, quan Carlos Cano, que debutava amb els locals, feia l'únic gol del partit i deixava els tres punts a casa. Els d'Andres Gonzalez continuen aprop de les places de play-off, en canvi, el Gavà està a només un punt de la zona de descens.

Rubí 0-2 Europa

Partit de la jornada, i partit de retrobaments. L'Europa es va imposar amb solvència a Can Rosés superant al Rubí que no va ser efectiu als metres finals. El primer gol no va arribar fins al minut 53, quan Cebri anotava pels de Pedro Dólera. I quan faltaven cinc minuts pel final, i amb el Rubí volcat en buscat de l'empat, Roberto Camacho anotava el segon gol i li treia el liderat als de Marti Cifuentes.

Ascó 0-0 Cerdanyola

Primers punts que cedeix a casa l'Ascó de Miguel Rubio davant d'una de les sensacions d'aquest inici de temporada, el Cerdanyola, tot i que porta cinc partits sense sumar una victòria. El partit va ser força disputat, amb arribades per les dues bandes, però el marcador no és va voler moure i els dos conjunts es van repartir els punts.

Muntanyesa 3-0 Pobla de Mafumet

Nova victòria del Muntanyesa després de no poder aconseguir-la en tres partits consecutius. Ben de cara es va posar el partit per als locals, amb un gol de penal d'Alberto Padilla al minut 1 i amb un altre de Joshua set minuts després. A falta de deu minuts, Poves estrenava el seu compte golejador i feia el tercer pels locals, que tornaven a guanyar a casa.

Vilafranca 2-0 Cornellà

Important victòria del Vilafranca, que s'està fent molt fort a casa, en aquest cas superant a un Cornellà per ara irreconeixble. Just començada la segona meitat, Oriol Molins inaugurava l'electrònic amb el primer gol de l'encontre. Mitja hora més tard, Oriol Molins de nou, tornava a anotar per als de Delfi Ferreres. Els visitants van errar un penal.

Palamós 0-1 Masnou

Bona victòria del Masnou a domicili, que trenca l'imbatibilitat a casa del Palamós. El gol masnoví va arribar al minut 26 i va ser obra de Peque. Els locals van estar provant durant tot l'encontre algun espai que deixés el Masnou darrere, però sense sort. A pocs minut del final, el Palamós, a més a més, es va quedar amb deu homes per la expulsió de Chicho.

Figueres 2-2 Manlleu

Partit entretingut i amb gols el que es va viure a Vilatenim. Els de Xavi Punsi no acabaven de trobar la línia per guanyar a casa, i continuen cedit punts. Uri Martinez va avançar el Manlleu al minut 15 de partit, però en cinc minuts van remontar els locals gràcies a un gol en pròpia porta de Erencia i un altre de Bonaventura. Al minut 63, Manel Sala tornava a fer la igualada i provoca el repartiment de punts.

Vilassar de Mar 1-2 Castelldefels

Nova derrota del Vilasar de Toni Fuentes al Xevi Ramon davant d'un rival directe com és el Castelldefels. Gilberto va avançar els grocs amb una diana al minut 12 de partit. Al segon temps, i a un quart d'hora del final, Mendo empatava per als locals, però a l'últim minut de partit, Sergi Pastells feia el segon per al conjunt de Dani Fernández i portava els tres punts cap a Els Canyars.


FOTO: CFC.CAT

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada