Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

14 d’oct. 2012

1385484_561054347295125_1712064325_n
Acaba una nova jornda al grup V de la Tercera Divisió. A la part alta, el Muntanyesa i el Rubí continuen mantenint les dos primeres plaçes, però Cornellà, Terrassa i Ascó segueixen aprop els seus moviments i continuen sense cedir-lis ni un pam de terreny. Si canviem de banda, victòria important a la part mitja-baixa del Masnou que li dóna un pél d'oxigen. A la zona de descens, Castelldefels, Santboià i Gramenet no coneixen a hores d'ara la victòria en aquest tram inicial de la temporada. Repassem el que ha donat de si aquesta jornada: 

Rapitenca 1-1 Vilafranca

Repartiment de punts entre Rapitenca i Vilafranca en un duel força igualat. Es van avançar els locals amb un gol de Raul Teixidor al minut 32 de partit. Ja al segon temps, Marcos va empatar per als vilafranquins. Els dos equips van buscar el gol en els últims minuts de l'encontre, sense sort en els metres finals i el partit va finalitzar amb l'empat. Tant Rapitenca com Vilafranca continuen a la zona tranquila de la taula.

Masnou 1-0 Santfeliuenc

Es tornaven a trobar dos equips que es van enfrontar a la promoció d'ascens per pujar a la Tercera Divisió. Els masnovins tenien l'espina clavada de la derrota en aquell partit, i per fi se l'han pogut treure. Un gol d'Ismael a deu minuts del final de la primera part deixava ja els tres punts al Municipal de la Carretera d'Alella. El Masnou suma sis punts i guanya per primer cop a casa aquesta temporada, en canvi, el Santfeliuenc segueix a la zona mitja-alta.

Santboià 2-3 Rubí

Segueix imparable el Rubí de Martí Cifuentes en aquest inici de campanya. Nova victòria, en aquest fora de casa davant d'un Santboià què, tot i les noves incorporacions, segueixen sense guanyar. El partit va començar molt bé pels locals, que es van avançar per mitjà de Raul Rodriguez al minut 29, i abans d'acabar la primera meitat, Dani Iglesias feia el segon pel Santboià. Però al segon temps tot és va girar, el Rubí va agafar el domini i amb gols d'Ernest, Ferran Vila i Roger, aquest en temps d'afegit, van donar els tres punts als visitants.

Gavà 1-2 Ascó

Primera victòria fora de casa de l'Ascó de Miguel Rubio davant d'un Gavà que suma el tercer partit consecutiu sense guanyar. Es van avançar els visitants amb un gol de Sergi Moreno poc abans de finalitzar el primer temps. De nou Sergi Moreno, ja a la segona meitat, deixava pràcticament sentenciat l'encontre. Un gol de Juli a cinc minuts del final pel Gavà donava alguna petita opció als locals, que no acabar en res de positiu pels d'Albert Poch.

Castelldefels 0-1 Figueres

Continua, una setmana més, el Castelldefels de Dani Fernández sense conéixer la victòria. Va caure a Els Canyars davant del Figueres amb un solitari gol de Narcis Barrera, que va arribar al minut 35 de la primera meitat. Amb aquesta derrota, els locals segueixen inmersos a la zona de descens, en canvi, el Figueres està situat a la vuitena posició.

Europa 4-1 Pobla de Mafumet

Sembla que tornen les bones sensacions al Nou Sardenya després de la contundent victòria de l'Europa davant de el Pobla de Mafumet. Es van avançar els de Pedro Dólera amb un gol de cap d'Alex Cano al minut 4. Poc després, Rovira feia el segon per l'Europa. A la segona part, Jose Angel retallava distàncies pels visitants amb un gol de penal, però a cinc minuts del final, dos gols gairebé consecutius de Guzman i Camacho sentenciaven el duel.

Cerdanyola 1-1 Manlleu

Bon empat del Cerdanyola a La Bòbila davant d'un Manlleu que aconsegueix un empat en un camp molt complicat. Quim Solano ha obert el marcador gràcies a un gol de cap al minut 29 de partit. Al segon temps, l'entrada de Manel Sala i Masoliver ha revolucionat el partit, i el Manlleu ha aconseguit l'empat gràcies a un xut de falta de Sala. Els dos equips, després del punt sumat, continuen a mitja taula.

Palamós 2-2 Muntanyesa

En un dels partits de la jornada, empat positiu per l'equip de Nou Barris al Nou Municipal de Palamós. Es va avançar el Muntanyesa amb gol de Sascha al minut 10. Abans del descans, Chicho va empatar el duel. A la segona part, Venzal va avançar el Palamós, però poc temps després Nils, l'home de moda pels visitants, va marcar el segon pels visitants i així va quedar el partit.

Terrassa 4-0 Gramenet

Victòria contundent del Terrassa de Miki Carrillo davant d'un Gramenet que no pot aconseguir la victòria encara en aquest inici. Dos gols de Pedro Garcia a la primera part van posar molt de cara el partit pels locals. Al segon temps, Montoro feia el tercer al minut 65, i quatre minuts més tard, Maldonado feia el quart i sentenciava el partit.

Cornellà 3-1 Vilassar de Mar

Nova victòria del Cornellà al seu Municipal que sembla consolidar-lo a la part alta de la classificació. Baruc va fer el primer gol del partit amb una vaselina al minut 20. Ja a la segona meitat, dos gols en deu minuts d'Óscar Muñoz van deixar sentenciat el duel. A les acaballes de l'encontre, Mendo va retallar distàncies amb un gol estèril.

FOTO: CFC.CAT

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada