Emili Vicente,

a ‘Gol Nord’

Cama
Cama

Texto1

19 d’oct. 2013

A Ona SPS podràs gaudir el proper dimecres, dia 30 d'octubre, de la jornada intersetmanal de Segona B. ONA FUTBOL porta per aquesta ocasió, una completíssima transmissió, en la qual tindrem enviats especials a tots els camps on un equip català jugarà en aquesta jornada, que hem volgut fer especial.

Els partits previstos per aquesta jornada, la jornada 11, als quals donarem cobertura seran el Prat - Espanyol B, el Lleida - Sant Andreu, l'Huracán - Hospitalet, el Llagostera - València Mestalla, el Reus - Alcoià, el Nàstic - Olot i el Constància - Badalona.

Els altres tres partits de la jornada, dels quals també donarem algun repàs espontani seran els encontres en els quals no juga cap equip català. Són l'Elx Il·licità - Ontinyent, el Levante B - Olímpic de Xàtiva i el Vila-real B - Atlético Baleares.

En breu, us anirem informant de qui seran els enviats especials i tota la resta d'informació. Recordem que, encara no s'han confirmat els horaris d'aquesta jornada, i no sabem per tant l'horari de la transmissió, de la qual informarem en breu a les xarxes socials i a la nostra pàgina web.

FOTOGRAFIA: MARTÍ ALBESA - UE OLOT
Categories: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada